jueves, 10 de septiembre de 2009

LLibre de visites- Libro de Visitas

Vistas del enotrno de Menorca


Algunos fragmentos sacados del libro de visitas que hay en la entrada de la casa.


Hemos estado muy bien a qui.
Gracias a Corretja por tener las habitaciones acogedoras, limpias y con tanto cariño.
Un abrazo de Maria, pedro Nico y Elias.

Gracias para todos, muy agreable, hesta bien
Dolores y Richard- Francia






Ja mon nam...Quina llástima. Ens ha encantat coneixer sa notra i la germana i aquest racó encantdor on ens han acollit na corretja i en Joan. Per si mai veniu a Eivissa, Joan i Corretja, esperam que nou crideu que serem uns fuies fantástics.

Fins aviat
Eva ivan.

Partim cap a sa nostra terra, amb certa tristior, segurament per el bon tracta rebut, les rialle de les vostres fillers, les corredises darrera d´es Nil i l´aran, la resta paissatges i per descontat la tranquilitat de Sant tomas ha fet la resta.
Ens agradaria que els nostgres fills poguessin a la llarga fruir des carácter d´un illenc menorqui.
Creiem que amb temps i una canya i unes quantes visites mes a casa vostra.
Fins aviat.

Carles Elisenda. Nil y Aran.

Moltes gracies per aquest dies tant bonics, ho recordarem sempre, sobretot quan mengem el formatge de Maó a zurich mentres estigui plovent. Tornarem aviat.

Martin i Teresa.

Que passeu un molt bon Sant Joan i moltres gracies per la vostra acollida. Ho hem passat molt be en companyia de tots vosaltres.
A reveure !!!

frami i Julia. 24. 06.09

Sant Joan es una gran Festa fracies al caliu d´aquesta casa i aquesta familia i tots els amics malons, que ens heu fet gaudir d´uns dies unics .

Roger i Ferran, aquí som Feliços


Merci pour ce beau sejour, merci pour ces bon petit dejeuner, pour ces belles chambres
Et pur cette bonne ambiance

Matheo.

Merci pour cet acceuil chaleureua et amical. Au plaisir de se revoir
Claudia et les polatians

Han estat un dies genials, on hem estat molt tranquils i molt a gust. Gracies poer la vostra hospitalitat, energia i bon humor! I tambe per les ensaimades , la sobrassada, l´atenció constant,...
Otger i elena. 15.09.08

Sa calma, sa desconexio que buscavem am b les bicis l´hem trobada en aquest petit racó del món. Al costat i amb la vostra companyia. Sou una familia fantástica. Moltres gracies per tot. Hem passat molt bones edstones i aventures, je je je, Prepareu-vos que tornarem !!!
una abraçada molt forta. Us emperem per les tgerres de l´Ebre. Miquel, Gris.


Eu reeixit d´empaltar l´aroma de ses parets de sa llar d´un gust senzill, bell, amable i acollidor, segons el nostre gust, la millor definició d´una llar de turisme rural.

Gracies Havia i Xavi. 22.09.08

Un placer estos dias en Sant Tomas, viva Menorca, que sigais tan unidos. Un Beso .

Marisol y Jesus !

Muchas gracias por todo, por vuestra amabilidad y hospitalidad, es un sitio precioso!!. Sin duda lo recomendaremos y esperamos poder volver!! Un abrazote desde Valladolid.

Con cariño alberto y Carolina.

De nuevo hemos sido muy felices en este lugar, la isla te envuelve en una pza...Al atardecer llegas por el camino de Sant tomas, es como volver a casa. Mil gracias, volveremos.

Mayalde. Carlos j.




Me ha gustado mucho estar aquí ayudando en la granja. Me da mucha pena irme. Espero volver. De nuevo hemos disfrutado de sete hermosos y tranquilo lugar. Hasta pronto. Oliver.

Hem estat molt be, tornarem. Aquestes dues nenes tan maques tenen molta sort de viure enun lloc com aquest. Molt sort !! Mónica y ines . Gracies per tot.ç

Nos vemos con la tristez de partir pero con la esperanza de volver. Gracias.

Guiller y Maica.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZUbVCpdzb81_D4vwv0KWeZfDz-9OTjWO20yu6hj4Hfad-0CUDTtK7Cw9YRjBZn0-Pdsvcj2nEgQQ3Iw_jaADfOMlS98OAUesc5R4-tA4PcYGOaYmnJeqbkTiI0UGSeauheIuJOxMg79k/
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDC_6Y59iorlqiWlMBWmgxHMDvGjQZ5j3BllOIMOKZ73gf84DZI0MzBsmte8_knkYj_G5DEBsOzAoiaGqa2hpKzmTQEzKLMwaA1Ecx17qneyc0a4X_O5-C0eWKAO0xn4CaZixYwtbKsR4/

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHd0mbB6rzltUzB8mvqOqfv_HlVyuR-S4NatxKVwgn2x5aTvJOjPZ2h8X-AgsJqsNXhUR1exEfAEom4cgqvh2bBadpkCPMIACyBFGM0nOIXseCOjLL0-_ZbC38l8_iUykcok91dNbg6OM/





0 comentarios:

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio